Skip to main content

Hej!

Tack för att du kom hit! Det är med stor glädje som vi idag lanserar vår nya webbplats för Bridgit Technologies AB. Vi är en ung PropTech-startup – som grundades i februari 2020 – med fokus på att förändra marknaden av programvara för fastighetsförvaltning.

Vi vet att framtidens smarta städer behöver bättre hantering av processer och data som rör medborgare, företag, infrastruktur, transporter och andra intressenter. En stor del av det som gör staden till en stad är byggnaderna. Byggnaderna ägs och förvaltas ofta av offentliga eller privata företag, vanligtvis mycket traditionella företag med låg teknisk mognad. Vi vill ändra på det med ett plattformstänkande, bra verktyg och smart mjukvara! Det är i huvudsak vad Bridgit Technologies handlar om.

Följ med på vår resa för att förändra fastighetsförvaltningsbranschen och smarta städer.

Johan HallbergFounder Bridgit Technologies AB
Fortsätt utforska

Visa mer

Redan förälskad

Kontakta oss

Johan Hallberg

I'm the CEO and Founder of Bridgit Technologies AB

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.